Cinc noies de Móstoles (Madrid) han estat finalistes a la convocatòria del Technovation 2019 amb la presentació d’una aplicació mòbil molt interessant. El Technovation Challenge cada any convida equips de noies de tot el món a aprendre i aplicar les habilitats necessàries per resoldre problemes del món real mitjançant la tecnologia.

Enguany la violència masclista, el canvi climàtic, l’assetjament escolar han estat alguns dels problemes als quals han fet front 2.000 equips de Technovation Girls de tot el món. Aquesta competició pretèn promoure les disciplines STEM (Ciència – Tecnologia – Enginyeria – Matemàtiques, per les seves sigles en anglès) doncs són aquelles a les quals la presència i reconeixement de les dones és menor.

El vídeo que compartim amb vosaltres ens dóna una idea de l’abast de l’experiència d’aquestes joves i com els i les joves poden ser un referent positiu per a tota la comunitat educativa si tenen oportunitats.

El què trobem interessant de la seva proposta és què malgrat parteixen d’un fet tràgic, la seva aplicació pot ser útil a totes les persones com bé apunten en la seva presentació.

Apa, aquí us ho deixem:

 

 

Joves amb empenta