Aquesta pàgina web és propietat de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Institut Marianao de Sant Boi de Llobregat amb CIF número G58408857 i domicili a Passeig de les Mimoses, 18, 08830 Sant Boi de Llobregat (Barcelona) i inscrita en el Registre d’associacions de Catalunya de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques amb el número 7986.

Per a qualsevol consulta o proposta, poseu-vos en contacte amb el correu electrònic: ampainsmarianao@gmail.com

Aquesta pàgina web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com a estrangers que utilitzin aquesta web.

L’accés a la nostra pàgina web per part de l’USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació íntegra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents al moment de l’accés, que preguem llegeixi detingudament. L’USUARI, en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’ús del mateix. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquest portal i d’operar per mitjà del mateix.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra web, ampliar o reduir serveis i, fins i tot, suprimir-la de la xarxa així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

A. PROPIETAT INTEL·LECTUAL
Tots els continguts, textos, imatges, marques i codis font són de la nostra propietat o de tercers als quals s’han adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L’usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent al seu titular.

B. CONDICIONS D’ACCÉS
L’accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre.

L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa per part de l’USUARI de la nostra política de privadesa.

L’USUARI ha d’accedir a la nostra pàgina web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic i a les presents Condicions Generals d’ús. L’accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres pàgines web a les que es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web pugui posar a la vostra disposició, us comuniquem que quedem eximits de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d’aquestes pàgines web, al·lienes a la nostra entitat, per part de l’USUARI.

C. POLÍTICA DE PRIVACITAT
La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Institut Marianao de Sant Boi de Llobregat i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privadesa de l’USUARI en tot moment i de no recaptar informació innecessària. A continuació, us proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privadesa en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-vos:

 • Qui és el responsable del tractament de les vostres dades.
 • Per a quines finalitats recaptem les dades que us sol·licitem.
 • Quina és la legitimació per al seu tractament.
 • Durant quant temps les conservem.
 • A quines destinatàries es comuniquen les vostres dades.
 • Quins són els vostres drets.

1. RESPONSABLE: vegeu les dades de l’encapçalament.

2. FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ dels tractaments de les dades enviades a través de:

Formulari de Contacte.

Finalitat: Facilitar-vos un mitjà perquè pugueu posar-vos en contacte amb nosaltres i contestar a les vostres sol·licituds d’informació, així com enviar-vos comunicacions dels nostres serveis i activitats, inclusivament per mitjans electrònics (correu electrònic, SMS, WhatsApp), si marqueu la casella d’acceptació.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contacte i en marcar la casella d’acceptació d’enviament d’informació.

Conservació: Una vegada resolta la vostra sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, i en cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciteu la baixa dels mateixos.

Enviament de correus electrònics.

Finalitat: Contestar a les vostres sol·licituds d’informació, atendre les vostres peticions i respondre les vostres consultes o dubtes.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic.

Conservació: Una vegada resulta contestada la vostra petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

Obligació de facilitar-nos les vostres dades personals i conseqüències de no fer-ho.
El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o si s’escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les vostres sol·licituds, donar-vos d’alta com a persona usuària i/o prestar-vos els serveis que pugueu contractar, per la qual cosa, si no ens les facilites, no podrem atendre-us correctament ni prestar-vos el servei que heu sol·licitat.

En tot cas, ens reservem el dret a decidir sobre la incorporació o no de les vostres dades i altra informació a les nostres bases de dades.

3. DESTINATARIS DE LES VOSTRES DADES.

Les vostres dades són confidencials i no es cediran a tercers, tret que existeixi obligació legal.

4. DRETS EN RELACIÓ AMB LES VOSTRES DADES PERSONALS.

Qualsevol persona pot anul·lar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s’hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas, l’anul·lació d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, podeu exercir els següents drets:

 • Sol·licitar l’accés a les vostres dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
 • Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats pels quals van ser recollides.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
 • Sol·licitar l’oposició al tractament de les vostres dades per motius relacionats amb la vostra situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos a la normativa.
 • Altres drets reconeguts a les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els vostres drets: Mitjançant un escrit adreçat a la persona responsable a l’adreça postal o electrònica (indicades a l’apartat A), indicant la referencia “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l’entitat en relació amb el tractament de les vostres dades, podeu presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de Dades (www.agpd.es).

5. SEGURETAT DE LES VOSTRES DADES PERSONALS

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les vostres dades personals, us informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades, impedir la seva alteració, pèrdua i/o tractaments o accessos no autoritzats.

6. ACTUALITZACIÓ DE LES VOSTRES DADES PERSONALS
És important que perquè puguem mantenir les vostres dades personals actualitzades, ens informeu sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles. En cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.

No ens fem responsables de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugueu facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

La present Política de Privadesa pot ser modificada per adaptar-la als canvis que es produeixin a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliteu les vostres dades a través d’aquesta web.

D. RESPONSABILITATS
En posar a la disposició de l’usuari aquesta pàgina web volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació del mateix, així com en els mitjans tecnològics utilitzats. Malgrat això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

No garantim que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrompuda.

L’USUARI té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre blog que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L’USUARI assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web.

L’USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre blog, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.