Ja és oficial: hem demanat la carpa central del Parc de la Muntanyeta per poder encabir tota la producció de la Comissió de 4rt d’ESO per a la propera Fira de la Puríssima. I és que aquesta gent no para, estan a tope.

I sabeu què? Hi ha persones que han vingut i no han pogut entrar perquè no hi havia lloc. Hi ha persones que no poden venir i estan fent manualitats a casa seva. Hi ha molta gent que no pot participar-hi per diferents motius malgrat voldria… però encara hi hauran més oportunitats.

I una cosa molt important: us heu fixat quants/es joves de menys de 16 anys? Ho diem perquè la resta són joves de més de 16 i no van de viatge. Si això no és motivació…

A més, no us podeu imaginar la qualitat de tot el què estan fent. Quan paseu per la parada ho podreu comprovar de primera ma (sí, és veritat, finalment no ens han donat la carpa).

Us adjuntem un petit album fotogràfic. Demanem disculpes si ens hem deixat alguna fotografia, i si voleu que la incloem féu-nos-la arribar.

Sabeu què vol dir això? Que quan la gent s’ho proposa no hi ha qui la pari. Quan la gent té un objectiu comú fa aquestes coses. I el millor de tot és que ser testimoni d’això et posa les pil·les i t’anima a continuar endavant.

Moltes gràcies a tothom!

A tota màquina!