Avui mateix ens hem trobat mares i pares de l’alumnat de 4rt d’ESO per començar a posar fil a l’agulla a les activitats que ens ajudaran a anar de viatge de fi de curs. Vale… volem dir perquè l’alumnat hi vagi, no nosaltres. De tota manera veient quantes persones hem assistit a la reunió no estava ben clar qui hi volia anar, si les mares/pares o…

De què anava tot això?

Hem parlat de quines accions voluntàries podien dur a terme els/les nostres fills/filles per tal d’alleujar el preu del seu viatge amb iniciatives com ara la venda de productes típics del Nadal (bombons, polvorons…), o bé participant en la realització de manualitats que es vendran durant la Fira de la Puríssima. En relació amb això últim, a banda de les propostes que ja ha fet la comissió estem obertes a noves idees.

A partir de la setmana vinent els/les joves que tinguin interès en la venda de polvorons i bombons se’ls facilitarà un catàleg de productes per tal que facin la selecció dels què volen i quants volen de cadascun d’aquests. Per poder fer la comanda de manera ordenada cada jove rebrà una graella on podrà marcar quin producte vol i la quantitat. Aquesta graella s’haurà de retornar omplerta en un termini de temps que se’ls comunicarà també.

Quant al tema de manualitats, de dilluns a dijous, de 16:30 a 19 h ens trobarem a l’institut per crear-ne una parada a la Puríssima ben maca i plena de bones idees. Cada divendres tenim l’oportunitat de conèixer quina serà la manualitat proposada per a la setmana vinent, sabrem com es fa i quins materials seran necessaris. D’aquesta manera qui no pugui venir pot fer-ho a casa. Ah! Els materials específics (cartró, pelfa, imans…) es facilitaran des de l’AMPA. Només us demanarem que aporteu tissores, agulles, llaunes, il·lusió, creativitat, paciència… és a dir, d’allò que segur en tenim!

I bé, ha estat una estona molt productiva… però de Sant Jordi ja en parlarem més endavant.

Gràcies per la vostra participació!

Marxem de viatge!